Prijave su zatvorene.

O utrci

Utrka povodom međunarodnog olimpijskog dana 6,3 km Zagreb - Jarun

Organizator :

Hrvatska olimpijska akademija

Datum i vrijeme :

Ponedjeljak 17. lipnja 2019. U 18,30 sati

Startnina :

Startnina se ne naplaćuje. Sudjelovanje u utrci je besplatno.

Startni paket :

Majicu sa logom utrke, diploma za prvih 500 finišera , suveniri HOO, okrijepu nakon utrke, zdravstvenu skrb. Organizator je osigurao majice za prvih 500 prijavljenih. Organizator moli sudionike utrke da svi trče u majicama iz startnog paketa sa logom utrke.

Duljina staze :

Jedan krug oko jezera Jarun 6,3 km

Trasa staze :

Staza je asfaltna. Jedan krug cestom oko Jaruna po aleji Matije Ljubeka. Trči se voznim kolnikom. Start/cilj je na dijelu ceste na sjevernoj strani pored ulaza Hrgovići. Promet će tijekom utrke biti obustavljen. Nakon utrke svi sudionici će dobiti okrepu.

Pravo sudjelovanja :

Utrka je otvorenog tipa za sve građanke i građane te za sve dobne uzraste. Uz trkače dobro došli su svi rekreativci i hodači. U utrci sudjeluju i osoba s invaliditetom’. Trčat će i vodeći Hrvatski sportaši osvajači olimpijskih odličja i osoba i javnog i kulturnog miljea.

Nagrade :

Nagrađuje se troje prvoplasiranih u ženskoj i muškoj konkurenciji. Nagrade su pehari ,medalje i robni pokloni HOA-e i sponzora.

Medicinska skrb :

Organizator je osigurao u startno/ciljnoj zoni medicinska skrb. Svi natjecatelji trče na osobnu odgovornost.

Limit utrke :

Utrka je limitirana na 90 minuta nakon toga se pušta promet.

Preuzimanje startnih paketa :

Startni paketi se preuzimaju sat I pol prije utrke (od 17,00 sati) u zoni starta na livadi pored ulaza Hrgovići.na Jarunu.

Garderoba :

Osiguran je šator za odlaganje garderobe koji je pod nadzorom zaštitarske službe.Organizator ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari.

Opće odredbe :

Utrka se provoditi temeljem ovoga raspisa, pravila Hrvatskog atletskog saveza (HAS) i Međunarodnog atletskog saveza (IAAF).

Utrka povodom međunarodnog olimpijskog dana

6,3 km Zagreb - Jarun

Kontakt

Nazovi

Ana Popovčić 098 204 932
Boro Stipić 091 4040 206