Rezultati

O utrci

Organizator:

Hrvatska olimpijska akademija - HOA
Partner: Hrvatski olimpijski odbor - HOO

Datum i vrijeme:

27. svibnja 2022. petak od 00 do 24 sata.

Virtualna utrka:

*Naziv virtualna utrka nije najprecizniji, jer utrka 4. Olympic Day Run - Hrvatska nije virtualna nego je trčanje stvarno. Razlika je jedino u tome da svaki sudionik bira trasu u dužini 6 kilometara bilo gdje u Hrvatskoj i svijetu trčeći sam ili u manjim epidemiološki dopuštenim skupinama. Utrka se mora istrčati u zadanom vremenu 27. svibnja 2022. (petak) 00 - 24 sata. Utrku je potrebno snimiti u jednoj od aplikacija za trčanje (Garmin, Polar, Strava, na sportskom satu, mobilnom uređaju – Samsung Health i sl. aplikacije na mobitelima drugih proizvođača ili u bilo kojem drugom obliku) te poslati organizatoru screenshot ili fotografiju aplikacije kao dokaz o istrčanoj utrci.

Obveza svih sudionika utrke koji su dobili besplatnu majicu i ostalih sudionika iz prijava koji žele dobiti diplomu Međunarodnog olimpijskog odbora je:

  1. Fotografirati se u majici Olympic Day Run - Hrvatska (ako su majicu dobili).
  2. Fotografirati presliku aplikacije kao dokaz o istrčanoj utrci.
  3. Navedene dvije fotografije poslati u poruci u inbox Facebook stranice Olympic Day Hrvatska ili na mail: olympic.day.hrvatska@gmail.com

Rezultate i fotografije potrebno je slati odmah po istrčanoj dionici, a najkasnije do subote 28. 05. 2022. do 12:00 sati. Rezultati i fotografije prispjele nakon ovoga roka neće ulaziti u konkurenciju za nagrade i službeni poredak.

Prijava i registracija:

VAŽNO! Prijave se otvaraju 20. ožujka 2022. (nedjelja) u 24:00 sata.

Putem prijavnog obrasca na linku: Prijavi se!
Broj sudionika je neograničen. Hrvatska olimpijska akademija osigurala je 600 besplatnih majica s logom utrke za prvih 600 prijavljenih. Majice će se dostaviti putem pošte prije utrke tako da sudionici mogu trčati u prigodnim majicama i fotografirati se. Za sve sudionike utrke iz grada Zagreba (koji se prijave među prvih 600) organizirat ćemo podijelu majica na posebnom punktu. Mjesto i termin podjele majica naknadno ćemo objaviti i o tome obavijestiti natjecatelje putem maila i facebook strancie Olympic Day Hrvatska. Za sve sudionike utrke Olympic Day Run - Hrvatska 2022., Hrvatska olimpijska akademija osigurala je diplome Međunarodnog olimpijskog odbora. Diplome u .pdf formatu biti će dostavljene putem e-maila ili Facebook inboxa, odnosno na isti način na koji su natjecatelji poslali svoje fotografije s utrke, svim sudionicima utrke.

Startnina:

Startnina se ne naplaćuje. Sudjelovanje u utrci je BESPLATNO.

Startni paket:

Startni paket sastoji se od majice s logom utrke (za prvih 600 prijavljenih) i diplome Međunarodnog olimpijskog odbora koja će biti dostavljena putem vaših e-mail adresa u pdf. formatu.

Važno! Majice će se dostaviti poštom isključivo na adrese u Republici Hrvatskoj bez obzira gdje je utrka istrčana.

Važno! Majice će se dostaviti poštom isključivo na adrese u Hrvatskoj bez obzira gdje je utrka istrčana. Svi sudionici koji utrku istrče izvan Hrvatske kod prijave trebaju u napomeni navesti adresu za dostavu majice u Hrvatskoj.

Duljina staze:

6 kilometara.

Profil staze:

Trasu staze birate sami u mjestu boravka ili gdje god se nađete u vrijeme trčanja utrke 27. svibnja 2022. (petak) od 0 do 24 sata. Profil i konfiguracija odabrane trase ne smije imati ukupni pad veći od 5 %.

Svi sudionici će u prijavi potvrditi izjavu da će prijavljeni rezultat biti isključivo njihov i postignut trčanjem bez pomagala i na dopuštenom profilu staze.

Pravo sudjelovanja:

Utrka je namijenjena svim građankama i građanima iz Hrvatske i svijeta te za sve dobne uzraste. Uz trkače dobro došli su svi rekreativci. U utrci se može sudjelovati i hodanjem, vožnjom bicikla, rola i sl., no pravo na plasman u ukupnom poretku i nagrade ostvaruju samo trkači. Sve fotografije koje pošalju sudionici i preslika trkačkih aplikacija, objavit će se na Facebook stranici Olympic Day Hrvatska i u našem mega trkačkom foto albumu te svi sudionici ustupaju pravo na objavu i korištenje fotografija u svrhu praćenja utrke, izvještavanja s utrke i promocije na društvenim mrežama Hrvatske olimpijske akademije i Hrvatskog olimpijskog odbora i njihovih sponzora/partnera.

Tijek utrke možete pratiti na našoj Facebook stranici Olympic Day – Hrvatska već od ranih jutarnjih sati, u petak 27. svibnja 2022.

Nagrade:

Nagrađuje se 10 prvoplasiranih u ženskoj i muškoj konkurenciji ukupno 20 nagrada.

Nagrade su robni poklon paketi Hrvatske olimpijske akademije i sponzora sa sportskim sadržajima koji će biti dostavljeni dobitnicima putem pošte na kućne adrese.

Opće odredbe:

Utrka će se provoditi na temelju ovoga raspisa i pravila Hrvatskog atletskog saveza (HAS). Svi sudionici trče na osobnu odgovornost i organizator ne snosi odgovornost zbog eventualnog štetnog događaja tijekom utrke.

Informacije:

Informacije o utrci možete dobiti na telefon:

  • 098 204 932 Ana Popovčić
  • 091 4040 206 Boro Stipić
  • putem mrežne stranice HOO: http://www.hoo.hr/hr/
  • i Facebook stranice: Olympic Day Hrvatska.

Utrka povodom Međunarodnog olimpijskog dana

6 km, 27. svibnja 2022.

Kontakt

Nazovi

Ana Popovčić 098 204 932
Boro Stipić 091 4040 206